We're an all-in-one ICT partner.

Wij bouwen mee aan
jouw

ABC-Groep is een all-in-one ICT partner waar we met een team van gepassioneerde en professionele medewerkers bouwen aan de digitale toekomst van onze klanten.

Laatste blog posts

Pieter van Gelooven 23/01/2024

Microsoft stopt in 2025 met ondersteuning Windows 10 

Het is niet langer een geheim: overstappen naar Windows 11 voor 14 oktober 2025 is essentieel, aangezien Microsoft de ondersteuning voor Windows 10 op die datum beëindigt.   In deze blog ontdek je de nieuwe functies en beveiligingsverbeteringen in Windows 11 en leer hoe je eenvoudig kunt upgraden. Belangrijke nieuwe features zijn onder andere verbeterde beveiligingsfuncties, snellere uitvoering van basisfuncties, geoptimaliseerde touchscreen-ondersteuning en naadloze integratie met Microsoft Teams.Micro

Pieter van Gelooven 09/01/2024

Een blik op NIS2: wat bedrijven moeten weten

De digitale wereld staat onder druk door een toenemend aantal cyberaanvallen in Europa, van phishing tot ransomware. Cybersecurity is nu geen keuze meer, maar een noodzakelijke eis, zowel persoonlijk als professioneel. Om deze bedreigingen aan te pakken, heeft het Europees Parlement de herziene Netwerk- en Informatiesystemenrichtlijn NIS2" aangenomen. Deze richtlijn breidt het EU-kader voor cyberbeveiliging uit en is een cruciaal onderdeel van de bredere EU-cyberveiligheidsstrategie.

Skout Knappers 30/11/2023

Food 4 Brains

Food For Brains, het klinkt misschien een beetje gek maar dat is het zeker niet. Want je kan je brein namelijk voeden met nieuwe informatie. Dit kan op verschillende manieren, door het nieuws te kijken, te luisteren naar andere, op reis te gaan, ervaringen op te doen maar ook door te lezen. Lezen is de manier waarover we het vandaag gaan hebben. Want Food For Brains is onze leerzame boekenclub binnen ABC-Groep.

Feedback van onze klanten

Dankzij de helpdesk van ABC-Groep kunnen we altijd rekenen op een ervaren medewerker die vertrouwd is met onze infrastructuur.

Thijs Callens Coördinator financiën en beleid bij Absoluut vzw
Company logo

Service aan onze klanten is essentieel voor Danone, net als de kwaliteit en wettelijkheid rondom data beheer. Pump Tracker is sedert jaren een belangrijke applicatie die het ons mogelijk maakt beide doelen te combineren. Cereus is een betrouwbare partner die oplossingen op maat ontwikkelt en die nabij is in het onderhouden ervan.

Chris Verelst Senior Strategy Manager Medical Devices, Specialized Nutricion, Danone BeLux
Company logo

Door de implementatie van SCCM binnen onze firma hebben we de uitrol van nieuwe hardware geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Naast een vlottere uitrol hebben we nu ook een beter overzicht op onze apparatuur & software wat een enorm voordeel biedt in ons actief security patch management. Cereus begreep onze noden en leverde een project af dat aan al onze eisen voldoet binnen de afgesproken termijn.

Daan Van Isterdael ICT manager van Man Truck & Bus
Company logo

Wij zijn, letterlijk en figuurlijk, in de wolken door de samenwerking met ABC-groep

Kevin Huybrechts IT verantwoordelijke
Company logo