Proactief applicatiebeheer

Een stabiel en goed functionerend applicatielandschap draagt bij aan het succes van uw organisatie. Het proactief beheren van applicaties met de juiste monitoring is daarom essentieel. Wij zorgen ervoor dat jouw applicaties optimaal presteren, veilig zijn en voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Service level agreements

Voor elke applicatie ontwikkelen we een gedetailleerd plan, inclusief het opzetten van een regelmatig onderhoudsschema, het vaststellen van SLA's (Service Level Agreements), het plannen van updates en patches, en het definiëren van procedures voor incidentbeheer en probleemoplossing. Zo zorgen we ervoor dat de meest kritieke applicaties de hoogste prioriteit krijgen.

Service level agreements

Documentatie en kennisbeheer

De juiste documentatie is belangrijk om continuïteit te garanderen. We documenteren de configuraties, procedures, incidenten en wijzigingen met betrekking tot de applicaties. Dit helpt bij het creëren van een kennisbank en stelt het beheerteam in staat om efficiënt te werken, problemen sneller op te lossen en de consistentie van het beheerproces te waarborgen.

Documentatie en kennisbeheer

Relevante projecten

Vragen over Applicatiebeheer?
Contacteer Ken.

Ken Coenen