Missie

Bekijk onze bedrijfsvideo

ABC-Groep is een all-in-one ICT partner waar we met een team van gepassioneerde en professionele medewerkers bouwen aan de digitale toekomst van onze klanten.

All-in-one ICT partner

ACE (.NET), Beyond-it (Microsoft 365) en Cereus (Java & ICT-beheer) hebben de handen in elkaar geslagen om tot een all-in-one ICT partner te groeien.

All-in-one ICT partner
GuyHendrickx

Guy Hendrickx

CEO

We zetten sterk in op persoonlijke coaching zodat onze mensen de nodige expertise aanleren. Zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen bij hun uitdagingen.

CEO image

Onze visie

Als ICT dienstenleverancier is het meer dan ooit belangrijk om in te zetten op innovatie en expertise. Onze mensen komen daarom op de eerste plaats: zij vormen telkens een community rond bepaalde technologieën. Vertrekkende vanuit onze drie kernwaarden "groei", "vertrouwen" en "betrokkenheid" wil ABC-Groep hun mensen zoveel mogelijk ondersteunen om het beste in zichzelf boven te halen. Als échte ABC-Groep ambassadeur werken ze aan uiteenlopende ICT uitdagingen van onze klanten. ABC-Groep heeft zo de ambitie de meest kwalitatieve en complete ICT dienstverlener in Vlaanderen te worden.

Kernwaarden

Leer de ABC-Groep bedrijfscultuur kennen aan de hand van de belangrijkste waarden binnen het bedrijf. Hier staan we voor en hier gaan we voor. Met zowel klanten als werknemers.

Groei

We zijn er sterk van overtuigd dat wij groeien wanneer onze mensen groeien. De ABC-medewerker wil zowel op persoonlijk als op professioneel vlak steeds meer bereiken en streeft ernaar een betere versie van zichzelf te worden. Dankzij persoonlijke coaching blijft de medewerker zichzelf uitdagen en zijn of haar competenties verder ontwikkelen. Onze klanten profiteren mee van het resultaat: kwalitatief opgeleverde projecten gerealiseerd door gepassioneerde medewerkers.

Vertrouwen

Wij willen een eerlijke en transparante partner zijn voor zowel medewerker als klant. Door in te zetten op vertrouwen en open communicatie werken we allemaal aan hetzelfde doel: een lange termijn partnership met elkaar.

Betrokkenheid

Als werkgever vinden we het ontzettend belangrijk om een platform te bieden waar mensen kunnen samenkomen. Vanuit verschillende interesses worden er heel wat activiteiten georganiseerd. Ben je sportief ingesteld? Of kies je ervoor om enkel naar de maandelijkse cinema te komen? Hou je het toch liever professioneel en kom je liever naar technische workshops? Onze missie is pas geslaagd als mensen trots zijn bij ABC-Groep te werken en échte ambassadeurs van het bedrijf worden!