Software op maat

U vindt niet altijd een standaardpakket dat uw zakelijk proces ondersteunt. Applicaties kunnen op maat ontwikkeld worden, volledig conform met uw eigen bedrijfsprocessen. Al tijdens de offertefase analyseren we uw vraag en denken we mee na over de juiste oplossing. Het resultaat wordt een op maat ontwikkelde applicatie die perfect aan uw vraag voldoet!

Behoefteanalyse

We doen interviews met de juiste stakeholders en eindgebruikers om over de behoeften te spreken. De te ontwikkelen applicatie wordt volledig beschreven zodat u duidelijk weet welke bedrijfsprocessen de software zal ondersteunen. In een steeds veranderende wereld is het belangrijk deze vereisten periodiek te bespreken tijdens het project zodat de opgeleverde applicatie nog steeds voldoet aan uw verwachtingen.

Behoefteanalyse

Ontwikkeling met laatste nieuwe technologieën

Het ontwikkelingsteam werkt op een Agile manier met dagelijkse scrums zodat het ontwikkelproces van kortbij gevolgd kan worden. We maken gebruik van de laatste nieuwe development technieken zodat de ontwikkelde software automatisch klaar is voor de cloud. ABC-Groep heeft expertise in huis om uw applicatie te ontwikkelen in een breed scala aan frameworks en programmeertalen (o.a. .NET, JavaPower Automate, Umbraco en Angular). Afhankelijk van uw noden zorgen we ervoor dat de applicatie werkt op al uw toestellen, mobiel, tablet en laptop.

Testing

Via geautomatiseerde processen wordt de ontwikkelde software getest om de opgeleverde kwaliteit te garanderen.

Testing

Gerelateerde oplossingen

Relevante projecten

Vragen over Applicatieontwikkeling?
Contacteer Dave.

Dave Brouwers