Over Orfit Industries

Orfit Industries is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van thermoplastisch materiaal voor de medische sector. Het produceren van dit materiaal gebeurt d.m.v. extrusie. Dit complexe productieproces wordt volledig gestuurd door "i-Extrude", een intelligente en gebruiksvriendelijke applicatie op maat ontwikkeld o.b.v. Microsoft SharePoint Server 2019

 

 

....

Het beheren van de receptuur en productieparameters van de verschillende producten wordt uitgevoerd door specifieke rollen in de applicatie. Aan het produceren van een productorder (PO) gaat een hele voorbereiding vooraf, gaande van samenstelling en goedkeuring tot het instellen van specifieke parameters, voorraadcontrole en tijdsplanning. De operators aan de productielijn lezen met één klik alle productieparameters per lot uit. De applicatie identificeert afwijkingen en verhoogt zo de kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle ingevoerde gegevens worden bijgehouden om een volledige traceerbaarheid te garanderen.

...

De grote hoeveelheid data die ingegeven en gegenereerd wordt biedt de mogelijkheid om rapporten te genereren voor naberekeningen, syntheses, kwaliteitscontroles, enz.

Gebruikte oplossingen