Over de Hoge Raad voor Diamant

De Hoge Raad voor Diamant (HRD) te Antwerpen is Europa's leidinggevende autoriteit als het aankomt op het graden van diamanten en juwelen.

HRD wenste haar bestaande bedrijfsapplicaties volledig opnieuw te moderniseren op basis van Microsoft technologie, aangezien de bestaande applicaties niet meer voldeden aan de business eisen. 

 

Over de Hoge Raad voor Diamant

Gewenste oplossing

Op basis van Microsoft .NET Framework en de allerlaatste front- en webtechnologieën werd een volledig nieuw applicatielandschap gebouwd voor het graden van diamanten.

De ABC Microsoft consultants werkten mee aan de codering en implementatie van deze nieuwe applicaties. In een team van vijf developers werd er via agile development ontwikkeld. Het project werd uitgevoerd op ongeveer vier jaar.

Gewenste oplossing

Resultaat

De applicaties worden in vijf internationale HRD-labo's gebruikt voor o.a. het inschrijven en graden van diamanten en juwelen, het printen van certificaten en het uitschrijven van diamanten en juwelen. Klanten van HRD kunnen een elektronische versie van hun certificaten nu ook online opvragen.

Website

https://hrdantwerp.com/

Resultaat

Gebruikte expertises