Over Fonzer

Fonzer biedt sinds 2015 telefonieoplossingen aan vanuit hun hoofdkantoor in Kontich. Met een team van tien medewerkers met jarenlange ervaring in de telecomsector werken ze aan hun VoIP platform in de cloud. Ze zijn challenger van Proximus, Telenet en andere gevestigde telefoniebedrijven.

Over Fonzer

Telefonie 2.0

Bij de installatie van een klassieke telefooncentrale moet je exact de hardware voorzien die nodig is op dat specifieke moment. De oplossing van Fonzer is 100% voor de cloud ontwikkeld, waardoor je vooral flexibel kan kiezen waar je behoeften aan hebt op dat moment. De maand erop een werknemer minder? Dan verlaag je gewoon het aantal SIP accounts. Via een applicatie kan je op een gemakkelijke manier je keuzemenus en wachtrijen beheren. Zo simpel kan het zijn!

Telefonie 2.0

Any device

Gebruikers hebben heel wat mogelijkheden wat betreft het toestel om te telefoneren. Voorkeur voor een klassieker model? Of toch liever gewoon je smartphone? Of bel je liever vanuit Teams of je webbrowser? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Any device

Fonzer en ABC-Groep

ABC-Groep en Fonzer werken sinds 2022 samen om klanten te ondersteunen bij hun telefonie uitdagingen. De VoIP oplossing van Fonzer vult perfect de Moderne Werkplek oplossing van ABC-Groep aan. Voor de klant is er slechts één aanspreekpunt, achterliggend vullen onze supportafdeling en die van Fonzer elkaar perfect aan.

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde expertises