Managed VoIP telefonie

Met VoIP-telefonie belt u niet met een traditionele telefooncentrale, maar belt u via het internet. Het is super eenvoudig: na de configuratie steekt u de netwerkkabel in uw telefoontoestel en bellen maar.

Door een beroep te doen op onze diensten kan je onderneming erop rekenen dat je VoIP telefonie en IT-omgeving voortdurend in orde zijn. Wij staan steeds in voor de nodige security updates, proactief beheer en ondersteuning.

De voordelen van VoIP telefonie

  • Altijd bereikbaar
  • Verzekerd van de laatste functionaliteiten
  • Integratie van al uw systemen
  • Flexibel
  • Minder bekabeling en meer gelijktijdige gesprekken
  • Effici├źnter bellen en gebeld worden
De voordelen van VoIP telefonie

Telefonie 2.0

Bij de installatie van een klassieke telefooncentrale moet je exact de hardware voorzien die nodig is op dat specifieke moment. De oplossing van Fonzer is 100% voor de cloud ontwikkeld, waardoor je vooral flexibel kan kiezen waar je behoeften aan hebt op dat moment. De maand erop een werknemer minder? Dan verlaag je gewoon het aantal SIP accounts. Via een applicatie kan je op een gemakkelijke manier je keuzemenus en wachtrijen beheren. Zo simpel kan het zijn!

Telefonie 2.0

Any device

Gebruikers hebben heel wat mogelijkheden wat betreft het toestel om te telefoneren. Voorkeur voor een klassieker model? Of toch liever gewoon je smartphone? Of bel je liever vanuit Teams of je webbrowser? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Any device

In samenwerking met

Gerelateerde oplossingen