Over Yealink

Yealink is een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in videoconferenties, spraakcommunicatie en samenwerkingsoplossingen met de beste kwaliteit, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaring. Als een van de beste aanbieders in meer dan 140 landen en regio’s is Yealink de top 5 aanbieder van videoconferenties (IDC Global Video Conferencing Market Statistics 2021) en nummer 1 in het mondiale marktaandeel van SIP-telefoonleveringen.

Hybride vergaderruimtes optimaliseren

De samenwerking met Yealink ondersteunt het algemene doel van ABC-Groep om zijn ecosysteem uit te breiden. Het is bedoeld om naadloze, meeslepende samenwerkingswerk- en leerervaringen mogelijk te maken, en tegelijkertijd mogelijkheden te bieden voor uitgebreide flexibiliteit voor klanten en partners.

Ideaal voor vergaderruimtes van elke omvang, van huddle rooms tot extra grote vergaderruimtes. Gebruikers kunnen nu genieten van een consistente ervaring met kamerbediening, ongeacht de ruimte waarin ze zich bevinden.

Door gebruik te maken van één enkel aanraakpaneel voor de bedieningselementen ondersteunt de samenwerkingsoplossing niet alleen meerdere kamers of beeldschermtypen, maar worden ook de benodigde bedieningsapparaten in elke kamer geminimaliseerd, waardoor gebruikers de extra hardwarekosten kunnen verlagen.

Component image

Gerelateerde oplossingen