Over Trend Micro

Als wereldleider op het gebied van IT-beveiliging ontwikkelt Trend Micro innovatieve beveiligingsoplossingen die de wereld veilig maken voor bedrijven en consumenten om digitale informatie uit te wisselen; ABC-Groep is een Trend Micro-partner en kan u helpen bij het implementeren, configureren en ondersteunen van Trend Micro-beveiligingsoplossingen.

Trend Micro ontwikkelt innovatieve beveiligingsoplossingen die de wereld veilig maken voor bedrijven en consumenten om digitale informatie uit te wisselen. Met meer dan 25 jaar beveiligingsexpertise wordt Trend Micro erkend als de marktleider op het gebied van serverbeveiliging, cloudbeveiliging en databeveiliging.

Trend Micro-beveiligingsoplossingen beschermen eindgebruikers op elk apparaat, optimaliseren de beveiliging van het moderne datacenter en beveiligen netwerken tegen inbreuken door gerichte aanvallen. Als u samenwerkt met een Trend Micro-partner zoals ABC-Groep, kunt u van eersteklas client-server-, netwerk- en cloudgebaseerde expertise genieten die nieuwe bedreigingen sneller stopt, inbreuken beter detecteert en gegevens beschermt in fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

Over Trend Micro

Gerelateerde oplossingen