Over Fortinet

Fortinet is een toonaangevend cybersecuritybedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor zowel bedrijven als serviceproviders. Het bedrijf werd opgericht in 2000 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de branche.

Over Fortinet

Beveiligingsproducten

Fortinet biedt een breed scala aan beveiligingsproducten en -diensten die organisaties helpen bij het beschermen van hun netwerken, systemen, gegevens en gebruikers tegen geavanceerde bedreigingen. Fortinet staat bekend om zijn next-generation firewalls (NGFW's), die geavanceerde beveiligingsfuncties combineren met traditionele firewall-functionaliteit. Deze firewalls bieden diepgaande inspectie van het netwerkverkeer, toepassingsbewuste beveiliging, geavanceerde bedreigingsdetectie en -preventie, en geïntegreerde beveiliging tegen malware en exploits.

Beveiligingsproducten

Secure SD-WAN

Fortinet biedt ook Secure SD-WAN-oplossingen, waarmee organisaties hun wide area networks kunnen beveiligen en optimaliseren. Deze oplossingen combineren SD-WAN-functionaliteit met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder firewalls, VPN's en gegevensversleuteling, om de connectiviteit en beveiliging van gedistribueerde netwerken te verbeteren.

Secure SD-WAN

Fortinet en ABC-Groep

ABC-Groep is Select Partner van Fortinet. We komen periodiek samen om de samenwerking te bespreken en te kijken hoe we ons partnership naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde expertises