Managed netwerk

Een managed netwerk is de ruggengraat van uw bedrijfsactiviteiten: het omvat het beheer, de monitoring en optimalisatie van uw netwerkinfrastructuur. Bij ABC-Groep zorgen we voor het naadloos functioneren van uw netwerk, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze oplossing biedt aantoonbare voordelen, waaronder versterkte beveiliging met proactieve detectie en reactie op bedreigingen, maximale betrouwbaarheid door continue monitoring, minimalisering van downtime door preventief onderhoud, schaalbaarheid die meegroeit met uw bedrijf, en kosteneffectiviteit door optimalisatie van resources.

Centraal netwerkbeheer

Wij leveren een geavanceerde en geïntegreerde oplossing voor het beheer van uw netwerkapparaten, allemaal vanuit één centrale console. Dit stelt ons in staat om uw netwerkapparatuur volledig te beheren en biedt ons een helder overzicht van al uw apparaten. Indien gewenst kunnen uw interne netwerkbeheerders ook toegang krijgen tot deze console.

Dankzij automatisering en naadloze integratie met de beveiligingsarchitectuur van de Fortinet Security Fabric, bieden wij een solide basis voor het beveiligen en optimaliseren van uw netwerk.

Onze oplossing breidt de mogelijkheden van netwerkbeheerders uit door een uitgebreide reeks tools aan te bieden voor het centraal beheren van al uw netwerkapparaten, waaronder firewalls, switches, access points en meer.

Automatische apparaatconfiguratie, back-ups en revisiecontroles maken dagelijkse administratieve taken eenvoudiger. Het is op deze manier mogelijk om configuratiewijzigingen bij te houden en te herzien.

Ook voorziet ABC-Groep het beheer van supportlicenties en zorgen wij ervoor dat uw apparaten up-to-date blijven door middel van patch management.

Centraal netwerkbeheer

Grondige analyse van het netwerkverkeer

Indien gewenst implementeren we gecentraliseerde logging en analyse om inzicht te krijgen in het netwerkverkeer.

Het systeem integreert naadloos met apparaten en toepassingen, waardoor ruwe gegevens worden omgezet in bruikbare informatie. Dit overzicht helpt operationele knelpunten te verminderen, versterkt de beveiliging met zowel historische als real-time inzichten en stelt ons team in staat om consequent proactief te handelen. Het ABC-Groep team kan uw netwerkbeveiliging effectiever beheren, beveiligingsprocessen automatiseren en snel reageren op bedreigingen doordat het systeem voorziet in automatische dreigingsdetectie voor potentiële netwerkinbreuken.

We verstrekken aan onze klanten een rapport over de netwerkstatus en incidenten die zich in die periode hebben voorgedaan. Logbestanden worden geanalyseerd en bijgehouden volgens de NIS2-regelgeving.

Bij ABC-Groep hebben we expertise in zowel IT- als OT-infrastructuren.

Grondige analyse van het netwerkverkeer

In samenwerking met

Gerelateerde oplossingen

Vragen over Managed netwerk?
Contacteer Pieter.

Pieter van Gelooven