Over N-able

N-able, een toonaangevende leverancier van IT Management Software & Monitoring Tools, heeft zich al meer dan 20 jaar ingezet voor technologieprofessionals over de hele wereld. In een tijd waarin technologie voortdurend evolueert en gebruikers steeds veeleisender worden, begrijpt N-able de complexiteit en de hoge verwachtingen op het gebied van IT-prestaties en beschikbaarheid.

Met een uitgebreid assortiment krachtige en betaalbare IT-infrastructuur en beheersoftware stelt N-able organisaties in staat om de prestaties van hun IT-omgeving te monitoren en eenvoudig te beheren. Als onderdeel van hun inzet om technologie eenvoudig te maken, bieden zij oplossingen die inspelen op de groeiende behoefte van bedrijven aan een steeds groter wordend ecosysteem van toepassingen en infrastructuur.

In dit streven naar vereenvoudigd IT-beheer en uitstekende prestaties heeft ABC-Groep ervoor gekozen om samen te werken met N-able. Als een vooruitstrevende organisatie met een geïntegreerde mix van geavanceerde ICT-toepassingen, maakt ABC-Groep gebruik van het uitgebreide N-able assortiment om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor diverse toepassingen.

Ten slotte heeft N-able ook een efficiente take control mogelijkheid. Hierdoor kan onze servicedesk snel en eenvoudig het scherm overnemen van de eindgebruiker wanneer die belt voor een aanpassing. 

Gerelateerde oplossingen