CAPA Management Systeem

Corrigerende en Preventieve Acties (CAPA's) zijn de hoekstenen van een kwaliteitssysteem. Het is essentieel om kwaliteitsproblemen te detecteren, onderzoeken en aan te pakken, niet op zijn minst in ondernemingen die onderhevig zijn aan regelgevingen en ISO- of HACCP-normen. Ons CAPA Management Systeem ontlast je kwaliteitsafdeling van het tijdrovende beheer en de continue opvolging van CAPA's en bijhorende taken.

Van registratie tot oplossing

Onze oplossing automatiseert de volledige levenscyclus van CAPA's: registratie, automatische toewijzing, notificaties, escalatie, goedkeuringen, documentatie, enz. Je kan alle informatie per CAPA terugvinden of algemene overzichten opvragen. Leg je focus op het proces, en laat de opvolging over aan het CAPA Management Systeem!

Van registratie tot oplossing

Integratie

Het CAPA-beheer is optimaal geïntegreerd met de andere modules binnen onze QMS. Zo kan een audit finding uit het AMS geëscaleerd worden naar een CAPA, vervolgens het volledige CAPA-proces doorlopen worden om dan een nieuwe versie van een procedure (SOP) aan te maken in het DMS. En natuurlijk kan er ook ineens opleiding voor die nieuwe versie voorzien worden in het LMS!

Integratie

Rapportering

CAPA-eigenaars moeten in staat zijn om het volledige proces te overschouwen, van het aanmaken tot het sluiten van de CAPA. Het systeem kan slimme rapporten en overzichtelijke grafieken genereren die je kwaliteitsafdeling in staat stellen om de juiste beslissingen te nemen voor preventiemaatregelen en verbeteringen in het kwaliteitsproces.

Rapportering

Gerelateerde oplossingen

Vragen over CAPA Management Systeem?
Contacteer Sven.

Sven Deruyter