Essentials Workshop

Je kan tijd en fouten besparen door binnen je organisatie zeer uiteenlopende administratieve processen te automatiseren. Denk maar aan goedkeuringen, allerhande taakopvolgingen en controles, etc.. Je kan je administratief proces perfect verder opvolgen via telewerk.

Visualiseren van bedrijfsprocessen

We definiëren de verschillende stappen van je bedrijfsproces en visualiseren het in een overzichtelijk diagram.

Visualiseren van bedrijfsprocessen

Minder fouten en beter resultaat

Door het bedrijfsproces vast te leggen, de mogelijke stappen en acties te beperken en te standaardiseren verhoog je de betrouwbaarheid van je processen.

Minder fouten en beter resultaat

Tijdsbesparing en structuur

Het tijdig en correct uitvoeren van taken bepalen het succesvolle verloop van je bedrijfsproces. Onze Flow Essentials formule verzekert een optimale opvolging. Je documenten en informatie worden centraal beheerd en zijn makkelijk terug te vinden. Je wint dus aan efficiëntie en structuur.

Tijdsbesparing en structuur

Essentials workshop

Samen met enkele key users werken we een stappenplan uit om een digitale manier van werken te implementeren. Vanuit onze ervaring adviseren we tijdens een workshop van een halve tot één dag hoe dit best in uw zakelijke omgeving aangepakt wordt.

  • We geven inzicht in het Microsoft 365-platform en de verschillende applicaties en mogelijkheden.
  • We identificeren, samen met de key users, de bedrijfsinformatie en -processen die gedigitaliseerd kunnen worden.
  • We stellen een plan van aanpak op, waarbij we vanuit onze ervaring de beste basisstructuur uittekenen om u op het juiste pad te zetten voor de lange termijn.

Gerelateerde oplossingen

Vragen over Essentials Workshop?
Contacteer Sven.

Sven Deruyter