Over Galápagos

Het beursgenoteerde biotechbedrijf Galápagos beheert alle procedurele documenten in een Document Management System (DMS), dat onderdeel uitmaakt van het Beyond-it QMS (Quality Management System). Het aanmaken en publiceren van documenten en nieuwe versies gebeurt volledig gecontroleerd door gebruik te maken van voorgedefinieerde en configureerbare workflows. De workflows regelen automatisch de inhoudelijke review, goedkeuring en digitale ondertekening van documenten. De automatische opvolging van geldigheidsdata garandeert dat de documenten up-to-date blijven.

Over Galápagos

Gewenste oplossing

Het administratieve beheer van documenten én opleidingen gebeurt bij Galápagos met de kwaliteitsbeheer-oplossing van ABC-Groep. Het Learning Management System (LMS), eveneens onderdeel van het ABC-Groep QMS, biedt elke werknemer een gepersonaliseerd Training Curriculum en Training Record. Op basis van de rollen van een werknemer wordt het curriculum continu automatisch bijgewerkt. Het LMS voorziet tevens in het registreren voor opleidingen, de volledige opvolging van inschrijvingen en het administratief ondersteunen van trainingsessies. Verschillende opleidingstypes worden ondersteund, gaande van een Read & Understood van een document tot een klassikale opleiding.

De QMS-oplossing is voorzien van een zoekoplossing om gericht specifieke documenten terug te vinden. Door de uitgebreide rapportering, geïmplementeerd m.b.v. Microsoft Reporting Services, worden algemene overzichten maar eveneens ontwikkelingstijdslijnen van documenten, opleidingskosten, enz. op een duidelijke manier gevisualiseerd.

Website

https://www.glpg.com