Applicatieontwikkeling met Java

Vroeg of laat moet je applicaties ontwikkelen om aan de steeds veranderende bedrijfsnoden te voldoen. Dan is nog de vraag: in welke programmeertaal willen we dit doen?
Java is een populaire programmeertaal die bekend staat om zijn platformonafhankelijkheid, objectgeoriënteerde aanpak en uitgebreide bibliotheek van standaardklassen en -functies. Onze Java experten staan voor je klaar om uw project met enthousiasme aan te pakken, bij u op kantoor of remote.

Ontwikkeling met laatste nieuwe technologieën

Het ontwikkelingsteam werkt op een Agile manier met dagelijkse scrums zodat het ontwikkelproces van kortbij gevolgd kan worden. We gebruiken de meest recente, stabiele frameworks zoals Spring Boot en Angular om uw softwareproject tot een goed einde te brengen. Via geautomatiseerde processen wordt de ontwikkelde software getest om de kwaliteit te garanderen.

Ontwikkeling met laatste nieuwe technologieën

Cloudnative applicaties

We maken gebruik van de laatste nieuwe development technieken zodat de ontwikkelde software automatisch klaar is voor de cloud, ongeacht het cloud platform (Azure, AWS, GCP) en draait op al je toestellen, mobiel, tablet en laptop.

Cloudnative applicaties

Applicatiebeheer

Regelmatig onderhoud en updates zijn essentieel voor een succesvolle applicatie. Het monitoren van de prestaties van de applicatie en het oplossen van eventuele technische problemen zorgen ervoor dat de applicatie optimaal blijft functioneren en relevant blijft voor de gebruikers. Via ons Managed Services team kun je ook na de implementatie vragen stellen over de applicatie.

Onze partners

Vragen over Java ontwikkeling?
Contacteer Ken.

Ken Coenen