Managed security awareness

Onze Managed Security Awareness oplossing bereidt uw medewerkers voor op het herkennen en neutraliseren van social engineering-aanvallen en menselijke fouten waardoor de kans op gevaren uw organisatie worden verkleind. 

In samenwerking met Phished zijn wij ervan overtuigd dat een goed gestructureerd trainingsprogramma de sleutel is tot het terugdringen van cyberbedreigingen. Dit in combinatie met een training op maat van uw organisatie door onze cyberexperts zal ervoor zorgen dat uw medewerkers consistent op de hoogte blijven van de nieuwste bedreigingen. Daarnaast leren we jullie hoe deze bedreigingen effectief kunnen worden tegenhouden. 

Een allesomvattende aanpak om awareness te creëren

We bieden een allesomvattende aanpak voor de Security Awareness van jouw organisatie. Aangezien bewustzijn alleen niet voldoende is, is het belangrijk om je medewerkers een complete training aan te bieden die allesomvattend werkt. Dankzij vier kernfeatures wordt security awareness en het gedrag binnen de organisatie opgemeten en komen ze samen in een scoring

1. Verstuur gepersonaliseerde phishingsimulaties zonder manuele tussenkomst 

Verbeter de cyberweerbaarheid van jouw organisatie door je werknemers de nodige vaardigheden bij te brengen om echte cyberdreigingen te herkennen en ermee om te gaan. AI-driven phishing- en smishingsimulaties helpen hen hun zwakke punten te herkennen en ze te verbeteren.

2. Stop phishinggevaren met één druk op de knop

Verander het gedrag van je werknemers structureel door ervoor te zorgen dat ze àlle phishingmails rapporteren. Daardoor verbeteren zij hun eigen Behavioural Risk Score™ en helpen ze echte dreigingen te stoppen voor ze schade aanrichten.

3. Verander gevaarlijk gedrag met korte, snackable microlearnings

Leer werknemers hoe ze moeten omgaan met ieder type dreiging dankzij tijdsefficiënte, frictieloze microlearnings over een breed gamma aan topics, in verschillende formats. Checkpoint tests meten hun vaardigheden en beïnvloeden hun Behavioural Risk Scores ™.

4. Krijg real-time inzicht in huidige en toekomstige bedreigingen 

Krijg inzicht in alle risico’s voor jouw organisatie en werknemers. Verstuur automatisch notificaties naar werknemers wanneer cyberdreigingen hen, hun netwerk of de organisatie in het vizier nemen. Zo verhoog je drastisch hun waakzaamheid.

Bouw je menselijke Firewall

De score voorspelt de kans dat individuen of de organisatie worden gehackt. Het is één meetbaar getal dat jou en het management inzicht geeft in de securitystatus van de organisatie, en toont hoe die kan verbeteren.

De score wordt berekend aan de hand van concrete parameters zoals data en geschiedenis. Hij wordt voortdurend geüpdatet door het gedrag te meten van werknemers, en de organisatie als geheel.

Krijg inzicht in de score van de hele organisatie, of duik dieper tot op het niveau van departementen, teams of individuele werknemers. Start vandaag nog!

Bouw je menselijke Firewall

Unmanaged vs Managed

De aanpak en betrokkenheid bij managed en unmanaged cybersecurity awareness training verschillen sterk. Een unmanaged oplossing vereist meer individuele verantwoordelijkheid. Deze verschillen kunnen een grote impact hebben op de effectiviteit van cybersecurity awareness binnen organisaties. Ontdenk hieronder de verschillen. 

Unmanaged

Managed

Toegang tot platform cybersecurity awareness training automatiseert  

Toegang tot platform cybersecurity awareness training automatiseert

Zelf verantwoordelijk voor opzetten Phishing campagnes

Maandelijkse Phishing campagnes opgezet door ABC-Groep

Zelf verantwoordelijk voor rapportage

Rapportage geanalyseerd door experts en teruggekoppeld naar eindgebruiker

Zelf verantwoordelijk voor gepersonaliseerde mails

Per kwartaal gepersonaliseerde Phishing mail gebaseerd op organisatie-events

Geen evaluatie van organisatieprestaties

Per kwartaal health check met betrekking tot klantomgeving

Geen informatie over nieuwe functies

Proactieve voorstellen van nieuwe functies aan eindgebruiker

Geen mogelijkheid tot Q&A

Mogelijkheid om vragen te stellen tijdens kwartaalmeetings

In samenwerking met

Gerelateerde oplossingen

Vragen over Managed security awareness?
Contacteer Pieter.

Pieter van Gelooven