M-Power your career
14/05/2023

M-Power your career

Op zaterdag 13 mei vond onze M-Power your career jobdag plaats bij BMW garage Meeusen in Kalmthout. Het was een geweldige dag waarop we enkele gemotiveerde studenten mochten verwelkomen die interesse toonden in een carrière bij ABC-Groep.

Tijdens de jobdag stond de mix van business en pleasure centraal. We wilden de studenten niet alleen de mogelijkheid geven om meer te weten te komen over carrièremogelijkheden binnen ABC-Groep, maar ook om de garage te verkennen.

De dag begon met een warm welkom. De kandidaten kregen de kans om zich voor te stellen en kwamen meer te weten over de verschillende functies en projecten binnen ABC-Groep. Onze teamleden stonden klaar om hun ervaringen te delen en een inzicht te geven van de werking binnen ons bedrijf.

Vervolgens werd de focus verlegd naar de fascinerende wereld van elektrische wagens. Vertegenwoordigers van BMW gaven boeiende presentaties over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van elektrische mobiliteit. De studenten kregen de gelegenheid om deze innovatieve voertuigen van dichtbij te bekijken.

Na het verkennen van de moderne kant van mobiliteit was het tijd om terug te gaan in de tijd en de charme van de oldtimers te ontdekken. De deelnemers werden meegenomen op een rondleiding langs de prachtige collectie klassieke auto's, waarbij ze meer te weten kwamen over de geschiedenis en het vakmanschap achter deze tijdloze voertuigen.

Tijdens deze jobdag was er ook voldoende ruimte voor informele gesprekken en netwerkmogelijkheden. De studenten konden met onze teamleden praten over hun carrièredoelen, ervaringen delen en waardevolle contacten leggen binnen de IT-sector.

We willen graag alle geïnteresseerde kandidaten bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme. We hopen dat ze geïnspireerd werden en dat ze in de toekomst mogelijk deel uitmaken van ons dynamische team bij ABC-Groep.

Ben je benieuwd naar ons aanbod en wens je graag meer informatie?Neem een kijkje op Vacatures

M Power Your Career 2

M Power Your Career 4

M Power Your Career 6

M Power Your Career 3

M Power Your Career 5

M Power Your Career 7