Over absoluut vzw

Absoluut vzw is een organisatie binnen de sector personen met een handicap. Concreet ondersteunen zij mensen met een handicap die van de overheid een budget krijgen om hun ondersteuning zelf te organiseren. De taak van Absoluut vzw bestaat eruit om hun dromen en wensen tot realiteit te brengen.

Over absoluut vzw

Gewenste oplossing

Om dit te realiseren en organiseren is een goede werking van de IT-omgeving van cruciaal belang voor de bedrijfsactiviteiten. Voor het ICT beheer doet het bedrijf beroep op de expertise van Cereus, wat zorgt voor meer productiviteit bij de eindgebruikers.

Resultaat

“Cereus denkt met ons mee, als vzw hebben we geen ruim budget om grote projecten in één keer uit te voeren. Daarom voeren ze infrastructuurprojecten geleidelijk uit verdeeld over enkele maanden om zo stap voor stap een goede IT omgeving te bekomen.”

De permanente aanwezigheid van een behulpzame helpdesk verhoogt hoe dan ook de productiviteit van onze medewerkers. “Ze krijgen altijd een antwoord op hun IT vragen”, verklaart Thijs Callens.

Het Managed Services team van Cereus is blij zulke mooie complimenten te krijgen en zal er alles aandoen om deze samenwerking te blijven behouden. 

Website

https://www.absoluutvzw.be/

Gebruikte oplossingen

Gebruikte expertises

Dankzij de helpdesk van ABC-Groep kunnen we altijd rekenen op een ervaren medewerker die vertrouwd is met onze infrastructuur.

Thijs Callens Coördinator financiën en beleid bij Absoluut vzw
Company logo