Over Al-Wegen

Al-Wegen is de specialist in weegsystemen uit Puurs-Sint-Amands. Voor zowel de verhuur, verkoop als voor alle dienstverlening omtrent weegsystemen kan u bij Al-Wegen terecht. De firma Al-Wegen is reeds decennia werkzaam in de industriële sector. Ze zijn uitgegroeid tot een middelgrote KMO als totaalleverancier van industriële weegsystemen. Door kwaliteit en service hoog in het vaandel te dragen hebben ze een brede waaier aan klanten kunnen uitbouwen.

Over Al-Wegen

Gewenste oplossing

Al-Wegen vindt het steeds belangrijk om over een IT-omgeving te beschikken die altijd beschikbaar is om de organisatie flexibel te kunnen ondersteunen. Daarom besliste het bedrijf om hun verouderde fysieke server te migreren naar de Cloud. Ze willen rekenen op maximale bedrijfscontinuïteit en groeikansen. Doordat de server verouderd was, kregen de hardware en software geen ondersteuning meer, wat de kans op storingen vergrootte. Om de groei van het bedrijf op te vangen en ook toekomst klaar te maken, moest er een doordachte strategische beslissing worden genomen.

 

 

Gewenste oplossing

Resultaat

We zijn trots het vertrouwen te krijgen van Al-Wegen om dit project in goede banen te leiden.

Toen we destijds in contact kwamen met Al-Wegen voerden we een netwerkaudit uit. Met deze audit kregen we een goed beeld van hun infrastructuur. In eerste instantie stelden we een offerte op voor een nieuwe fysieke server. Daar Al-Wegen hun voorkeur gaf aan een schaalbare en flexibel oplossing, gingen onze Cloudexperten te werk en zorgden we ervoor dat hun infrastructuur en applicaties veilig werden overgezet in de Cloud.

Dankzij de succesvolle migratie naar de cloud met de ondersteuning van ABC-Groep heeft Al-Wegen nu helder inzicht in hun IT-kosten en kunnen ze eenvoudig schalen door gebruikers toe te voegen of te verwijderen. Bovendien genieten de medewerkers van Al-Wegen nu van de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot al hun systemen, waardoor ze niet langer gebonden zijn aan een fysieke locatie.

Resultaat

Gebruikte oplossingen

Gebruikte expertises

Wij zijn, letterlijk en figuurlijk, in de wolken door de samenwerking met ABC-Groep

Kevin Huybrechts IT verantwoordelijke
Company logo