Workshop: Unit Testing Deep Dive
Youri Vanderleyden 23/02/2023

Workshop: Unit Testing Deep Dive

Deze week werd er een nieuwe technische sessie georganiseerd bij ABC-Groep door onze collega Dave. Naast pizza's, stonden er ook unit testen in .Net en Java op het menu. Zo werden de buikjes én hoofdjes weer goed gevuld. En of het gesmaakt werd!

Unittesten is een manier om kleine stukjes broncode (unit) te kunnen testen door middel van het coderen van kleine tests. Deze tests kunnen dan automatisch uitgevoerd worden en tonen aan waar er fouten zitten in het systeem. Met behulp van unit testen zorgen we er dus voor dat er beter en sneller getest kan worden en op die manier leveren we kwalitatieve software aan voor onze klanten.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was!

Binnen ons vakgebied is het enorm belangrijk om je kennis continu bij te houden. Belangrijk daarbij is dat wij dit als ABC-Groep zoveel mogelijk ondersteunen en de kansen geven aan onze consultants om nieuwe kennis op te doen. Opleidingen, certificeringen, technische sessies, workshops, etc. zitten daarom ook verwerkt in onze carrièrepaden. Een persoonlijke coach bespreekt deze carrièrepaden individueel met de consultants.

Geînteresseerd om meer te weten? 

Kom eens praten over je carrière!

Contacteer: HR@abc-groep.be