Inzetten op expertise: Angular opleiding
23/06/2022

Inzetten op expertise: Angular opleiding

De ABC-medewerker wil zowel op persoonlijk als op professioneel vlak steeds meer bereiken en streeft ernaar een betere versie van zichzelf te worden. We ondersteunen dit ten volle door het aanbieden van kwalitatieve opleidingen doorheen de carrière van de consultant.


Ons Talent Management platform van Unit4 bevat een leermodule die ons perfect in staat stelt een opleidingsaanbod te voorzien voor onze mensen.
Werknemers kunnen in een overzichtelijke bibliotheek van opleidingen op zoek gaan naar de juiste opleiding of met de hulp van hun coach de volgende belangrijke stap in hun carrière bepalen.

Angular opleiding

Meer en meer vragen klanten naar full stack developers: developers die zowel op backend- als frontend vlak expertise bezitten. Wij willen onze .NET, Oracle en Java consultants zo goed mogelijk ondersteunen om deze stap in hun carrière te kunnen zetten.

Om dit mogelijk te maken, zijn we gestart met een Angular leertraject dat we tweemaal per jaar organiseren. Tijdens een 2-daagse opleiding worden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van JavaScript, TypeScript en Angular. Theorie wordt afgewisseld met live coding en oefeningen.

Onze eerste editie stond gepland op dinsdag 7 juni en woensdag 8 juni 2022.

Voor onze collega Wouter Thijs was het ook meteen een leerschool, want hij had nog nooit een 2-daagse training in elkaar gestoken.

Gebruik je vandaag geen Angular op je project of gebruik je het framework wel maar heb je het gevoel dat je wat blijft stilstaan in kennis?

Meer weten over deze opleiding en wil je er in november bij zijn?

Kom eens praten over je carrière!

Img20220607093506