Infrastructuur in actie: Lasershooting met het team
Pieter van Gelooven 05/03/2024

Infrastructuur in actie: Lasershooting met het team

Op vrijdag 1 maart kwam het Infrastructuur team van ABC-Groep samen voor hun eerste unitbijeenkomst van dit jaar. Bij ABC-Groep organiseren we regelmatig teambuildingsactiviteiten voor elke afdeling. Dat kan variëren van bijvoorbeeld ijskarten tot golfen, en deze keer stond lasershooting op het programma!   

Betrokkenheid binnen ons bedrijf is van groot belang, en daarom organiseren we deze activiteiten voor onze medewerkers. Ze versterken het groepsgevoel, zorgen ervoor dat collega's elkaar beter leren kennen op een andere manier. Aangezien collega's in een IT-bedrijf elkaar minder vaak zien dan in andere beroepen, vinden wij het extra belangrijk om regelmatig bijeenkomsten te organiseren. Maar hoe ziet zo'n activiteit er eigenlijk uit?  

Om 17:00 uur werd iedereen verwacht bij Total eXperience in Sint-Job. Na een gezamenlijke ontvangst met drankjes en hapjes, volgde een korte presentatie om iedereen up-to-date te brengen over de recente ontwikkelingen binnen de Infrastructuur unit.  

 

Na de presentatie was het tijd voor het lasershooten! We werden verdeeld in twee teams en betraden een donkere en uitdagende arena vol obstakels zoals muren, schuilplaatsen en doolhoven. Er hing een spannende sfeer in de lucht, met blacklights die de fluorescerende kleuren van de vesten en de verlichting van de arena accentueerden.  

 

Na twintig minuten vol adrenaline was het tijd voor een korte pauze. Het was erg leuk, maar we waren allemaal flink aan het zweten en hadden even tijd nodig om bij te komen.  

Daarna volgde een free-for-all wedstrijd, waarbij het ieder voor zich was, wat een beetje hectisch was. Onze ancien van het Infrastructuur team, Dave Van Loon, ging er met de overwinning vandoor.  

Het lasershooting bracht veel plezier en gelach bij iedereen. Maar de avond was nog niet ten einde. Om de avond perfect af te sluiten, hadden we de mogelijkheid om ons eigen vlees en vis te grillen op een steengrill, vergezeld van heerlijke frietjes. Het was een leuke avond en een geslaagde unit meeting!  

  

Lijkt het jou interessant om bij ABC-Groep te komen werken? Aarzel niet en neem contact met ons op.