"Haal meer uit Teams en SharePoint: Training voor jou en je medewerkers"
Youri Vanderleyden 14/03/2023

"Haal meer uit Teams en SharePoint: Training voor jou en je medewerkers"

Vorige week werd er bij ABC-Groep een Teams training georganiseerd voor onze klanten. 

Als het gaat om samenwerkingstools is Microsoft Teams een populaire keuze geworden voor bedrijven van alle groottes. Teams biedt een krachtige set functies die werknemers in staat stelt om op afstand samen te werken en te communiceren. Echter, om het maximale uit Teams te halen, is het belangrijk om de juiste training te volgen.

Een van de meest populaire trainingen is het beheer van Teams. Deze training behandelde onderwerpen zoals private en publieke kanalen, hoe je Teams kunt beveiligen, documentbeheer en optimalisatie, samenwerken met externen/guests, hoe je commando’s in Teams kunt gebruiken, Office Suite integratie in Teams, en het verbinden van 3rd Party Apps & bots met Teams.

Tijdens deze training leerden we hoe je Teams kunt instellen en beheren, inclusief de beveiliging van de gegevens van je team.  We kregen ook een beter inzicht in hoe je documenten kunt delen en bewerken, en hoe je externe partners kunt uitnodigen om samen te werken.

Een belangrijk onderdeel van deze training was ook het gebruik van commando's in Teams. Hiermee kun je taken sneller uitvoeren en productiever zijn. De integratie van Office Suite in Teams stelt je in staat om naadloos samen te werken aan documenten en presentaties, zonder dat je Teams hoeft te verlaten.

Ten slotte leerden we hoe je up-to-date kunt blijven met de laatste informatie en meldingen in Teams, inclusief het gebruik van '@ mentions' en andere handige functies.

Al met al is het beheer van Teams & kanalen een onmisbare training voor iedereen die Teams gebruikt. Of je nu net begint met Teams of al een ervaren gebruiker bent, deze training helpt om meer uit de tool te halen en efficiënter te werken.

Ben je geïnteresseerd om een Teams opleiding bij de wonen? Dat kan op vrijdag 21 april.

Inschrijven kan via mail naar Pieter.Vangelooven@abc-groep.be

Misschien tot binnenkort! 
 
 

Microsoftteams Image 19