Groeien in je Java carrière : Spring opleiding
07/06/2022

Groeien in je Java carrière : Spring opleiding

Groei is een belangrijke waarde van ABC-Groep. We zijn er sterk van overtuigd dat wij groeien wanneer onze mensen groeien. De ABC-medewerker wil zowel op persoonlijk als op professioneel vlak steeds meer bereiken en streeft ernaar een betere versie van zichzelf te worden. We ondersteunen dit ten volle door het aanbieden van kwalitatieve opleidingen doorheen de carrière van de consultant.

Ons Talent Management platform van Unit4 bevat een leermodule die ons perfect in staat stelt een opleidingsaanbod te voorzien voor onze mensen.
Werknemers kunnen in een overzichtelijke bibliotheek van opleidingen op zoek gaan naar de juiste opleiding of met de hulp van hun coach de volgende belangrijke stap in hun carrière bepalen.

Spring opleiding

Na een update van het Java carrièrepad het afgelopen kwartaal, met als grootste veranderingen Spring- en cloudcertificaten, willen we onze Java consultants zo goed mogelijk ondersteunen om deze stappen in hun carrière te kunnen zetten.

In eerste instantie zijn we hiervoor gestart met een intensief Spring leertraject dat we tweemaal per jaar organiseren. Tijdens een 3-daagse opleiding kijken we onder de motorkap van het Spring Framework en leren we hoe Spring Core en Spring Boot in elkaar zitten. Theorie wordt afgewisseld met live coding en oefeningen. Dit is een ideale voorbereiding om daarna het Spring certificaat te behalen.

Onze eerste editie stond gepland van maandag 11 april tot 13 april 2022.
De deelnemers leerden in drie dagen alles over de spring context, dependency injection en autoconfiguratie in Spring Boot.

De laatste dag sloten we af met lekkere pizza.

Gebruik je vandaag geen Spring op je project of gebruik je het framework wel maar heb je het gevoel dat je wat blijft stilstaan in kennis?

Kom eens praten over je Java carrière!

Ken Coenen
Business Unit Manager Java en Infrastructuur

Address: Franseweg 31 B-2920 Kalmthout

Email: Ken.Coenen@abc-groep.be
Work phone: +32 (0) 3 640 01 60
Mobile: +32 (0) 472 48 85 01