GEZOCHT! Experts in .NET en ontvang een startbonus tot € 1500 !
Youri Vanderleyden 12/07/2022

GEZOCHT! Experts in .NET en ontvang een startbonus tot € 1500 !

Onze collega’s bij ACE, de .NET branch bij ABC-Groep, zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Om de continue groei te verzekeren, hebben we nood aan nieuw talent met kennis van zowel back- als front-end technologieën. Ben jij een echte teamplayer en heb je de drive om er voluit voor te gaan? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Waarom kiezen mensen voor ABC-groep?

Met groei, vertrouwen en betrokkenheid bouwen we mee aan de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers. Bij ABC-Groep focussen we op persoonlijke coaching en opleidingstrajecten waardoor de uitbouw van expertise en persoonlijke interesses aangewakkerd worden. Vertrouwen en open communicatie zijn hierbij de sleutel tot succes. Bovendien willen we graag betrokken zijn bij de interesses van onze medewerkers. Zo maken we regelmatig tijd voor leuke activiteiten zoals ons maandelijks cinemabezoek, technische workshops inclusief pizza, sportieve uitdagingen en meer.

Bij ABC-groep kom je steeds terecht in een uitdagende omgeving waar je jezelf verder kan ontplooien en krijg je voldoende verantwoordelijkheid om dit in goeie banen te leiden.

Onze developers komen steeds terecht bij toonaangevende bedrijven verspreid over Vlaanderen en Brussel. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid tot remote werken.

Interesse om bij ABC als  .NET developer aan de slag te gaan??

Ben je benieuwd naar ons aanbod en wens je graag meer informatie over het technische profiel?

Neem een kijkje op abc-groep.be/jobs of kom eens langs op ons kantoor te Kalmthout. De koffie staat klaar!

Heb je interesse om te starten, ontvang een startbonus tot 1500 euro!

Meer info over de voorwaarden -> hr@abc-groep.be