Een avond vol verbinding en entertainment
Youri Vanderleyden 27/06/2023

Een avond vol verbinding en entertainment

Vorige week vond de langverwachte company meeting van ABC-Groep plaats in Hof ter Delft. Deze halfjaarlijkse bijeenkomst brengt alle medewerkers samen om de projecten te bespreken en de doelstellingen voor de komende maanden te presenteren. Het is tevens een gelegenheid waarin collega's elkaar beter kunnen leren kennen in een ontspannen sfeer. 

Hof ter Delft had uitstekend werk verricht door ons te verwennen met heerlijke hapjes en een glaasje prosecco voor wie daar zin in had. De avond werd verder gezet met een smakelijke barbecue en afgesloten met lekkere dessertjes. Alles was tot in de puntjes verzorgd en de organisatie was uitstekend. We kwamen werkelijk niets tekort.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het optreden van Sam Gooris. Met zijn aanstekelijke nummers bracht hij een geweldige sfeer in de zaal. Zijn optreden zorgde ervoor dat iedereen enthousiast meedeed en er een echt feest van maakte.

De company meeting bood niet alleen de gelegenheid om belangrijke zakelijke kwesties te bespreken, maar ook om te genieten van elkaars gezelschap buiten de kantoormuren. Het was een waardevol moment waarop collega's de kans kregen om op een informele manier met elkaar te praten en banden te versterken.

Door de ontspannen sfeer en het plezierige samenzijn kunnen we met hernieuwde energie en motivatie aan de slag met onze projecten en doelstellingen voor de komende maanden.