Boost in expertise binnen Managed services
Youri Vanderleyden 14/06/2022

Boost in expertise binnen Managed services

Binnen ons vakgebied is het enorm belangrijk om je kennis continu bij te houden. Belangrijk daarbij is dat wij dit als ABC-Groep zoveel mogelijk ondersteunen en de kansen geven aan onze consultants om nieuwe kennis op te doen. Opleidingen en certificeringen zitten daarom ook verwerkt in onze carrièrepaden. Een persoonlijke coach bespreekt deze carrièrepaden individueel met de consultants.

Onze system engineers van het Managed Services team volgen momenteel een intensieve Fortinet NSE4 opleiding via onze partner Deltalink.
Tobias en Dave zijn alvast geslaagd en hebben hun certificaat te pakken, collega's Jeroen, Thierry en Eric volgen later deze maand.
Bovendien volgen Jeroen en Thierry een intensieve opleiding over netwerken via Cevora om hun kennis op dat vlak te versterken.

Proficiat collega's en never stop learning!

Over Managed Services

Het Managed Services team van ABC-Groep beheert de ICT omgeving van kleine tot grote KMO's. Je kan bij hen terecht voor onder andere netwerkbeheer, levering en installatie computermateriaal, server infrastructuur, kennis over cloud omgevingen en Microsoft. Dankzij een vrijblijvende audit van uw ICT omgeving  leren we uw omgeving kennen en kunnen we een voorstel doen op maat van uw behoeftes.
Interesse? Vraag een kennismaking aan via sales@abc-groep.be en we nemen met u contact op.