Als nieuwste Java Consultant op Devoxx
Huanchang Tan 25/10/2023

Als nieuwste Java Consultant op Devoxx

Als Java-ontwikkelaar bij ABC-Groep was ik erg enthousiast om deel te nemen aan Devoxx Belgium 2023. Het is mijn allereerste Devoxx conventie en zal zeker niet mijn laatste worden. Ik had al veel goede verhalen gehoord over deze conferentie en ik was benieuwd wat hij in petto had. Ik ging samen met een paar collega's en we hadden een geweldige tijd. De conferentie werd gehouden in Kinepolis van Antwerpen. 

De conferentie begon met een keynote van Simon Ritter, een bekende Java-expert. Hij sprak over de toekomst van Java en de uitdagingen en kansen die ons te wachten staan. Ik vond zijn keynote erg interessant en inspirerend.

Na de keynote konden we kiezen uit een groot aantal sessies. Er was voor ieder wat wils: sessies over nieuwe Java-functies, sessies over best practices en sessies over specifieke Java-frameworks en -bibliotheken. Ik heb een aantal sessies gevolgd over nieuwe Java-functies en over best practices voor het schrijven van Java-code. Ik heb veel geleerd van deze sessies en ik kan niet wachten om de nieuwe kennis die ik heb opgedaan toe te passen in mijn werk.

Naast de sessies was er ook veel ruimte voor netwerken. Er waren verschillende lunchbijeenkomsten en borrels waar we met andere Java-ontwikkelaars konden praten over onze ervaringen en ideeën.

Al bij al was Devoxx Belgium 2023 een onvergetelijke ervaring. Ik heb veel geleerd, nieuwe mensen ontmoet en veel plezier gehad. Ik kan deze conferentie zeker aanbevelen aan andere Java-ontwikkelaars.

Enkele tips voor Java-ontwikkelaars die overwegen om naar Devoxx Belgium te gaan:

  • Koop je tickets op tijd, want de conferentie is snel uitverkocht.

  • Maak een plan van welke sessies je wilt volgen. Er zijn veel sessies om uit te kiezen, dus het is belangrijk om van tevoren te bedenken wat je wilt leren.

  • Neem de tijd om te netwerken met andere Java-ontwikkelaars. Devoxx Belgium is een goede gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren van hun ervaringen.

  • Geniet van de conferentie! Devoxx Belgium is een geweldige ervaring voor Java-ontwikkelaars. Er is veel te leren en te zien, dus geniet ervan.

 

 

 

IMG20231002092840

IMG20231002092054

IMG20231002105410

IMG20231002091004