D10C Oldtimer Rally
Youri Vanderleyden 05/09/2023

D10C Oldtimer Rally

Als bedrijf vinden we het ontzettend belangrijk om een platform te bieden waar mensen kunnen samenkomen. In dat kader sponsoren we ook heel wat sportieve evenementen. En zeker als onze klanten dergelijke evenementen organiseren, steunen we dat graag!


Afgelopen zondag vond de 9e editie van de D10C rally plaats, een oldtimer challenge met avontuur, uitdaging en niet te vergeten prachtige routes.  De opbrengsten van de rally zijn traditiegetrouw ten voordele van Royal Herakles Hockey Club. De organisatie was in handen van Carlo Schots (Orange Business Services) en Baudouin Schreinemacher (Eurobox/Panisol).


ABC-Groep was dit jaar trotse sponsor van dit evenement. We waren niet alleen aan de zijlijn te vinden, maar ook midden in de actie. Onze eigen Guy Hendrickx reed ook mee in een prachtige Aston Martin Lagonda.

 

 

De aankomst vond plaats aan het Abarth Works Museum. Het museum herbergt een verbluffend aantal klassieke rallywagens. De legendarische collectie van meer dan 300 oldtimers - elk met hun eigen verhaal - brengt de bezoeker terug naar de succesjaren van Abarth, Fiat, Lada, Seat en vele andere merken die op de een of andere manier gerelateerd zijn aan Carlo Abarth of Guy Moerenhout.

 

 

Een geslaagd evenement!

https://d1oc.be/
https://www.herakles.be/