ABC-Groep en Fruit At work zorgen voor een gezonde opkikker!
Youri Vanderleyden 13/04/2021

ABC-Groep en Fruit At work zorgen voor een gezonde opkikker!

De collega’s bij ABC-Groep werden gisteren in de watten gelegd voor hun geweldige inzet en flexibiliteit van de voorbije maanden. Dit in samenwerking met Fruit at work.

Fruit at work is ongeveer 2 jaar geleden in contact gekomen met ons e-commerce team van DynApps.

Bjorn, één van onze consultants bij DynApps, vertelt meer over de samenwerking.

Tijdens één van onze eerste gesprekken met Fruit at work waren er al meteen positieve signalen en wisten we al snel dat we voor een unieke opdracht stonden.
Een tweetalige website/webshop in een compleet nieuw jasje stoppen en een uitgebreid klantenportaal bouwen.

Na enkele weken boekten we al mooie resultaten, en dat had veel te maken met de snelle en duidelijke communicatie/feedback van het team van Fruit at work.

Helaas strooide de COVID pandemie ook voor hen roet in het eten en dat heeft ons project (begrijpelijk) tijdelijk tot stilstand gebracht.

Ik had persoonlijk van in het begin al een goede verstandhouding met de mensen van Fruit at work. Al onze gesprekken voelden zo vertrouwd, bijna familiaal aan. Ik heb tijdens de eerste lockdown dan ook gekozen om hen een hart onder de riem te steken en tweewekelijks een fruitmand te bestellen voor ons gezin.

Begin dit jaar hebben we de draad van het e-commerce project weer kunnen oppikken en het voelde ook meteen weer vertrouwd aan.

De eindspurt is nu ingezet, zeer binnenkort kan iedereen het resultaat van onze goede samenwerking ook werkelijk zien!

Ik heb heel veel bewondering voor Fruit at work. De manier waarop ze met deze crisis wisten om te gaan en er toch nog in geslaagd zijn om door te zetten in hun investering in technologie en automatisering... dat is toch een knap stukje management!
Hiermee zullen ze ongetwijfeld een grote voorsprong krijgen op de concurrentie (als ze die al niet hadden). Maar vooral, hoe hard ze de laatste jaren ook gegroeid zijn... je ziet, hoort, leest en voelt nog steeds die warmte en eerlijkheid van het familiebedrijf. En daarbovenop is hun fruit dan nog eens heerlijk!

-Bjorn 

Wij willen het Fruit at work team dan ook enorm hard bedanken voor deze fijne samenwerking en de super service die we nu mochten ontvangen voor de geschenken van onze medewerkers.

Alsook nog a special thanks to Hanna Mariën, Sanne Mouha en Christophe Strijbos van Functional training 2150 voor hun inzet tijdens onze 'ABC-Groep goes highway to health' uitdaging. Still going strong met onze stappenchallenge! Week 4 is net ingezet. 

‘The fruit of your own hard work is the sweetest.’ - Deepika Padukone