Welcome to the team Anke, Timmy, Liam en Noë
Youri Vanderleyden 06/10/2022

Welcome to the team Anke, Timmy, Liam en Noë

Op 1 september hebben we bij ABC-Groep enkele enthousiaste collega's mogen verwelkomen.

Zowel het Java team als het Microsoft .NET team heet Anke, Timmy, Liam en Noë van harte welkom! 
 
Bij ABC-Groep zijn we steeds op zoek naar nieuwe talent om de continue groei te verzekeren. Ben jij een echte teamplayer en heb je de drive om er voluit voor te gaan? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

Waarom kiezen mensen voor ABC-groep?

Met groei, vertrouwen en betrokkenheid bouwen we mee aan de persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers. Bij ABC-Groep focussen we op persoonlijke coaching en opleidingstrajecten waardoor de uitbouw van expertise en persoonlijke interesses aangewakkerd worden. Vertrouwen en open communicatie zijn hierbij de sleutel tot succes. Bovendien willen we graag betrokken zijn bij de interesses van onze medewerkers. Zo maken we regelmatig tijd voor leuke activiteiten zoals ons maandelijks cinemabezoek, technische workshops inclusief pizza, sportieve uitdagingen en meer.

Bij ABC-groep kom je steeds terecht in een uitdagende omgeving waar je jezelf verder kan ontplooien en krijg je voldoende verantwoordelijkheid om dit in goeie banen te leiden.

Onze developers komen steeds terecht bij toonaangevende bedrijven verspreid over Vlaanderen en Brussel. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid tot remote werken.

Interesse om bij ABC-Groep aan de slag te gaan??

Ben je benieuwd naar ons aanbod en wens je graag meer informatie over onze technische profielen?

Neem een kijkje op abc-groep.be/vacatures/ of kom eens langs op ons kantoor te Kalmthout. De koffie staat klaar!

Meer info over de voorwaarden -> hr@abc-groep.be