Over Amazon

Amazon is één van 's werelds grootste technologiebedrijven en e-commercegiganten. Het werd opgericht door Jeff Bezos in juli 1994 en begon oorspronkelijk als een online boekenwinkel. Met Amazon Web Services behoort het bedrijf tot de grootste cloud providers van de wereld.

Over Amazon

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) is een toonaangevend cloud computing-platform dat wordt aangeboden door Amazon. Het stelt bedrijven, organisaties en individuen in staat om toegang te krijgen tot een breed scala aan cloudgebaseerde diensten, zoals opslag, rekenkracht, databases en meer. Met AWS kunnen gebruikers hun IT-infrastructuur en applicaties in de cloud hosten, schalen en beheren, waardoor ze flexibeler en kostenefficiënter kunnen werken. Het wordt veel gebruikt door start-ups, bedrijven en overheidsinstanties vanwege zijn betrouwbaarheid, schaalbaarheid en uitgebreide dienstenaanbod.

 

Amazon Web Services

Amazon bij ABC-Groep

Bij ABC-Groep willen we een brede kijk hebben op de verschillende cloud platformen. We bekijken met de klant welke cloud provider het meest geschikt is. Onze Cloud Engineers zijn AWS gecertificeerd, waardoor je gerust dat zijn dat je project in goede handen is.

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde expertises