We're an all-in-one ICT partner.

Onboarding

 

Wij zijn verheugd dat je bij ABC-Groep aan de slag gaat. We weten dat het een nieuwe en spannende tijd voor je is, en we willen je graag helpen om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen in ons bedrijf.

Ons onboarding-programma is speciaal ontworpen om je kennis te laten maken met de organisatie, onze cultuur en onze producten en diensten. Je leert ook je collega's kennen en je krijgt de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Onze coaches zijn er om je te helpen met je professionele ontwikkeling. Ze geven je feedback, helpen je met het stellen van doelen en bieden je ondersteuning bij het bereiken van je volledige potentieel.

Wij geloven dat onboarding en coaching essentieel zijn voor het succes van onze medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat je met de juiste ondersteuning je carrière kunt ontwikkelen en een waardevolle meerwaarde kunt leveren aan ons bedrijf.

Onboarding

Carrièrepad

 

Bij ABC-Groep geloven we dat iedereen een kans op succes verdient, ongeacht zijn of haar achtergrond of ervaring. Daarom bieden we onze medewerkers een duidelijk carrièrepad aan, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en groeien binnen het bedrijf.

Ons carrièrepad is gebaseerd op onze kernwaarden: groei, vertrouwen en betrokkenheid. We geloven dat iedereen een bijdrage kan leveren aan onze innovatieve projecten en dat we samen kunnen groeien.

Carrièrepad

Opleidingen en certificatie

 

Bij ABC-Groep geloven we dat leren een leven lang doorgaat. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan opleidingen aan. Onze opleidingen zijn gericht op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn binnen de IT-sector en om je expertise verder uit te bouwen.

We bieden opleidingen aan in verschillende expertises zoals programmeren, netwerken, security, databasebeheer, en nog veel meer. Bovendien krijg je na een succesvolle afronding van de opleiding een officieel certificaat toebedeeld. Bij ABC-Groep vinden we certificering een investering in je toekomst!

Opleidingen en certificatie

Events

We houden regelmatig technische sessies en minstens één keer per maand organiseren we leuke activiteiten zoals o.a. cinema avond, company meeting en team event. Verder vindt er ieder jaar op een andere locatie een familiedag plaats en organiseert het team een Sinterklaasfeest voor de kleinste onder ons.

Zowel interne eventementen als klanten- en recruitment evenementen worden georganiseerd.

Kom samen op onze company meeting

Onze company meetings zijn gelegenheden waar we samen komen om sucessen te vieren, belangrijke updates te delen en onze verbinding als team te versterken. Daarnaast kijken we vol enthousiasme vooruit naar onze toekomstige doelen en strategieën om onze missie te vervullen.

Natuurlijk is er naast zakelijke updates ook ruimte voor ontspanning en plezier. Dit jaar kwam Sam Gooris langs met een spetterend optreden.

Laten we samen streven naar groei, succes en versterking van onze band als team. 

Kom samen op onze company meeting

Sinterklaasfeest op het werk: een magische traditionele belevenis!

Jaarlijks organiseren we een Sinterklaasfeest voor de kleinste onder ons! In december is het weer die gezellige tijd van het jaar, waarin we ons allemaal verheugen op het jaarlijkse Sinterklaasfeest op het werk. Op ABC-Groep maken we er een traditie van om samen te komen en te genieten van een magische en vreugdevolle viering.

Het is een geweldige gelegenheid om onze banden te versterken, nieuwe collega's te verwelkomen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Het is een dag waarop we samen lachen, delen en genieten van de cadeaus.

Sinterklaasfeest op het werk: een magische traditionele belevenis!

Een onvergetelijke dag vol avontuur tijdens onze familiedag in de dierentuin!

Op onze jaarlijkse familiedag komt iedereen samen om te genieten en plezier te maken. Ieder jaar kiezen we voor een andere locatie zoals o.a. Pairi Daiza, Bobbejaanland, Bokrijk, Planckendael, Efteling, Beekse Bergen etc.

Wat staat jullie te wachten? Een dag vol verrassingen, lachende gezichten en onvergetelijke momenten. 

Een onvergetelijke dag vol avontuur tijdens onze familiedag in de dierentuin!