Waarom Microsoft 365 in uw organisatie?

 

Microsoft 365 is niet weg te denken uit de bedrijfswereld vanwege zijn veelzijdigheid en integratie. Het biedt een uitgebreide waaier van tools zoals Word, Excel, en PowerPoint, gecombineerd met innovatieve tools zoals Microsoft Teams, SharePoint Online en OneDrive for Business, cruciaal voor dagelijkse werkzaamheden. De Cloud gebaseerde oplossingen zorgen voor een naadloze samenwerking en toegang tot bestanden vanaf elke locatie. 

Met Microsoft Teams faciliteert het effectieve communicatie en samenwerking. De regelmatige updates en sterke beveiligingsfuncties beschermen bedrijfsgegevens tegen bedreigingen.

Daarnaast integreert Microsoft 365 gemakkelijk met andere software, wat de efficiëntie verhoogt. Microsoft 365 ondersteunt ook mobiele apparaten, waardoor gebruikers productief kunnen blijven, waar ze ook zijn. De schaalbaarheid maakt het geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Waarom Microsoft 365 in uw organisatie?

Document Management Systeem (DMS)

 

Door het gebruik van een Document Management Systeem (DMS) wordt de productiviteit van uw personeel aanzienlijk verhoogd.

Een opslagplaats waarin beschrijvende metadata van documenten worden opgeslagen die makkelijk zijn terug te vinden aan de hand van de kenmerken zoals auteur, naam, omschrijving, datum, categorie en status.

·        Centrale Documentopslag: Alle documenten op één plek, gemakkelijk toegankelijk en goed georganiseerd.

·        Samenwerking: Real-time samenwerking aan documenten, wat teamproductiviteit verhoogt.

·        Veiligheid: Geavanceerde beveiligingsfuncties om gevoelige informatie te beschermen.

·        Versiebeheer: Altijd de laatste versie van documenten beschikbaar, zonder verwarring.

·        Toegangscontrole: Bepaal wie welke documenten kan zien of bewerken, voor betere beveiliging.

·        Integratie: Naadloze integratie met alle Microsoft-tools en vele Third-party apps.

·        Automatisering: Automatisering van workflows om tijd en fouten te besparen.

·        Flexibiliteit: Toegang tot documenten vanaf elke locatie en elk apparaat.

 

Document Management Systeem (DMS)

Waarom Power Platform zoveel voordelen biedt

 

De applicaties van het Power Platform, als onderdeel van Microsoft 365, stellen uw organisatie in staat om aangepaste zakelijke apps te bouwen, geavanceerde analyses uit te voeren en processen te automatiseren.

·        Gebruiksvriendelijkheid: Het stelt niet-technische gebruikers in staat om zonder programmeerkennis toepassingen te ontwikkelen.

·        Integratie: Het integreert naadloos met andere Microsoft-producten en -diensten, zoals Office 365, Dynamics 365 en Azure.

·        Efficiëntie: Automatisering van repetitieve taken via Power Automate verhoogt de efficiëntie en productiviteit.

·        Aanpasbaarheid: Bedrijven kunnen aangepaste apps maken met Power Apps om specifieke bedrijfsbehoeften te vervullen.

·        Kosteneffectiviteit: Het verminderen van de behoefte aan externe ontwikkelaars bespaart kosten.

Waarom Power Platform zoveel voordelen biedt

Linked Solutions

Vragen over Microsoft 365?
Contacteer Sven.

Sven Deruyter