Over Microsoft

Microsoft is een van de grootste en meest invloedrijke technologiebedrijven ter wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn besturingssystemen, zoals Microsoft Windows of Windows Server, dat wordt gebruikt op de meeste pc's en servers over de hele wereld.

Microsoft biedt een breed scala aan softwareproducten en diensten, waaronder Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, etc.), Azure (hun cloud computing-platform) en zakelijke productiviteitstools zoals SharePoint en Microsoft Teams.

Het bedrijf heeft een sterke focus op technologische innovatie en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de pc-revolutie en de opkomst van de software-industrie. Microsoft speelt een belangrijke rol in de zakelijke markt en heeft ook veel invloed in de consumentenmarkt, vooral met zijn gaming- en productiviteitsproducten.

Over Microsoft

Microsoft Gold Partner

Gold Partners vertegenwoordigen de hoogst haalbare certificering die te behalen valt door Microsoft Partners. Een Microsoft Gold Partner heeft een gespecialiseerde vaardigheid als het gaat om het implementeren van een bepaalde technische oplossing of het leveren van service aan klanten op een specifiek gebied.

Microsoft Gold Partner

Microsoft Azure

Microsoft Azure is het cloud computing-platform van Microsoft. Het biedt een uitgebreide reeks cloudgebaseerde diensten, waaronder computing, opslag, databases, netwerken en meer. Met Azure kunnen bedrijven en ontwikkelaars hun IT-infrastructuur en applicaties in de cloud hosten, beheren en schalen. Bij ABC-Groep willen we een brede kijk hebben op de verschillende cloud platformen. We bekijken met de klant welke cloud provider het meest geschikt is. Onze Cloud Engineers zijn Microsoft gecertificeerd, waardoor je gerust dat zijn dat je project in goede handen is

Microsoft Azure

Certificaten

Onze mensen scholen zich constant bij en hebben o.a. volgende certificaten behaald:
* AZ-104: Microsoft Azure Administrator
* AZ-204: Developing Solutions for Microsoft Azure
* MS-100: Microsoft 365 Identity and Services
* MS-500: Microsoft 365 Security Administration
* MS-900: Microsoft 365 Fundamentals
* MD-101: Modern Desktop Administrator Associate
* PL-900: Power Platform Fundamentals
* PL-100: Power Platform App Maker
* PL-200: Power Platform Functional Consultant Associate

Certificaten

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde expertises