Klantenevenement: Tribute to Robin Williams in de Arenbergschouwburg
Ken Coenen 04/04/2024

Klantenevenement: Tribute to Robin Williams in de Arenbergschouwburg

Op zaterdag 23 maart hebben we onze klanten uitgenodigd om een avond vol humor te beleven in de Arenberg.

We kennen allemaal wel het gezegde "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd". Robin Williams bracht altijd een lach op ieders gezicht en ondanks dat hij er niet meer is, doet hij dit nog steeds. In 2014 overleed deze legendarische Amerikaanse acteur en comedian.

In de stand-up comedy voorstelling "Tribute to Robin Williams" brachten vier getalenteerde comedians namelijk; Jeroen Leenders, Michael Van Peel, Fuad Hassan en Jeron Dewulf een eerbetoon aan deze legende. Dit onder het toeziend oog van The Joker-uitbater Fokke van der Meulen.

Een reis door de carrière van Robin Williams

Tijdens de voorstelling namen de comedians het publiek mee op een reis door de carrière van Robin Williams. Hilarische momenten uit zijn films en tv-shows werden herbeleefd, het publiek genoot van zijn aanstekelijke energie en werd ontroerd door zijn emotionele diepgang.

Na de pauze kregen Jeroen, Michael, Fuad en Jeron elk een kwartier om het publiek te overtuigen met hun humor over uiteenlopende onderwerpen. Er werd goed gelachen!

Een avond vol lof en waardering

De comedians slaagden erin om de unieke humor en het talent van Robin Williams op een prachtige manier te eren. Het publiek genoot zichtbaar van de voorstelling en kon hun waardering voor Williams niet onder stoelen of banken steken

Na de voorstelling genoten we van een drankje terwijl we lachten om de grappige opmerkingen die werden gemaakt. Met ABC-Groep kijken we terug op een plezierige avond en kijken we al uit naar onze volgende klantenbijeenkomst!

IMG20240323193425

IMG20240323202545