Cybersec Europe 2022
Youri Vanderleyden 17/05/2022

Cybersec Europe 2022

Als werkgever vindt ABC-Groep innovatie en expertise belangrijker dan ooit. We geven onze mensen de vrijheid en mogelijkheid deel te nemen aan evenementen om hun kennis te verrijken.

4 van onze collega's waren vorige week aanwezig op Cybersec Europe 2022 in Brussels Expo die eindelijk nog eens fysiek kon doorgaan. Wat een verademing!

Het beloofde een interessante en leerrijke dag te worden en dat kunnen ze alleen maar bevestigen. Tobias Schroedel boeide hen met zijn talk “Hacking for everybody”, die op een amusante manier duidelijk maakte hoe eenvoudig het kan zijn om binnen te dringen bij bedrijven zonder dat we erbij stilstaan. Het werd nogmaals duidelijk dat we als IT-partner onze klanten proactief moeten bijstaan bij hun security uitdagingen.

"Ransomware: Not IF, but When", gepresenteerd door Heidi Block, werd gevolgd door Thierry De Keyser. Hierin werd uitgelegd hoe malafide praktijken op te sporen en te isoleren en dat er meer en meer gehamerd moet worden op mail security, en dat dit vaak nog onderschat wordt. Dit seminarie was voor hem een goede opfrissing van zijn kennis.

Ten slotte hebben ze genoten van de goede organisatie en hebben ze hun netwerk weer doen groeien. 

Cybersec Europe 2022, thanks for having ABC-Groep.

Cybersec 2022 2

Cybersec 2022