Bespaar tijd, geld en expertise

De managed meeting rooms van ABC zijn geëvolueerd van een beheerde vergaderruimte naar een volledig ondersteunde samenwerkingservaring. De meeting rooms bieden een naadloze vergaderervaring voor werken vanuit huis of op kantoor. Door de juiste tools, apparatuur, ondersteuning en training te implementeren, kunt u genieten van een ongelooflijke vergaderervaring met één klik, volledig in realtime ondersteund. Als u uw vergaderruimte-ervaring wilt verbeteren, zal ons team de juiste hardware identificeren, de installatie beheren, diepgaande gebruikerstraining organiseren en voortdurende, toonaangevende ondersteuning bieden.

Bespaar tijd, geld en expertise

Creëer een uitzonderlijke vergaderervaring

Volledig ondersteund
Via onze servicedesk krijgt uw personeel toegang om alle mogelijke vragen te stellen betreft de beheerde meeting rooms.

Aangepast voor productiviteit
Versterk uw vergaderervaring met hardware en processen die zijn aangepast aan uw exacte behoeften.

Gevestigde normen
We hebben verschillende meeting rooms voorzien van de juiste configuratie om hardwarestandaarden vast te stellen die monitoring en beheer op afstand mogelijk maken, inclusief de software-updates op afstand.

Training voor eindgebruikers
Ons team voorziet eindgebruikerstraining tijdens de installatie of, indien u dat wenst, training op afstand via Teams, ook op aanvraag beschikbaar.

Flexibele aankoop
Koop of lease uw vergaderruimtehardware op basis van uw voorkeur. Op aanvraag zijn er flexibele leasemogelijkheden beschikbaar.

Effectieve samenwerking op kantoor
Omdat hybride werknemers nieuwe huisvesting nodig hebben, kunt u ze weer motiveren om op kantoor te werken met een samenwerkingservaring als geen ander.

Ontdek onze interactieve whiteboards

Ontdek de kracht van interactieve whiteboards, ontworpen om presentaties en vergaderingen naar nieuwe hoogten te tillen door de samenwerking tussen collega's te bevorderen. Deze veelzijdige interactieve whiteboards vinden toepassing in diverse situaties, met name bij het geven van presentaties of trainingen. Met handige functies zoals notities maken, het gebruik van tekenhulpmiddelen en het tonen van video's/afbeeldingen worden teamleden gestimuleerd om samen te werken en ideeën op een visuele manier te presenteren.

Bij de aanschaf van een interactief whiteboard zijn er belangrijke overwegingen die uw keuze beïnvloeden. Denk aan de juiste grootte, zodat het scherm naadloos in uw ruimte integreert. Daarnaast speelt de resolutie een cruciale rol, waarbij hogere resoluties zorgen voor scherpere beelden en tekst. Vergeet niet de connectiviteitsopties te controleren; voldoende verbindingsmogelijkheden voor uw apparaten zijn essentieel, en een eenvoudige aansluiting vergemakkelijkt het gebruik. Verken ook de extra functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om aantekeningen op het scherm te maken. Ontdek zelfs whiteboards met ingebouwde speakers, waardoor u moeiteloos audio kunt afspelen tijdens uw presentaties of vergaderingen. 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen bekijken welk whiteboard het meest geschikt is voor de behoeften van uw organisatie.

Ontdek onze interactieve whiteboards

In samenwerking met

Gerelateerde oplossingen