Samen sterker op de IT-markt

ABC-Groep is een dienstverlener en zet zich in voor het leveren van IT-diensten en gerelateerde oplossingen. Al meer dan 25 jaar blijft onze visie het leveren van advies en oplossingen in consultancy-opdrachten. Onze eigen medewerkers en freelancers zijn actief in België en Nederland. Als freelancer kunnen we je expertise inzetten die nodig is om klanten te helpen en te adviseren. We geloven sterk in een lange termijn samenwerking. Dit doen we door rustig de tijd te nemen om jou te leren kennen: je ambities, je sterktes en interesses. Wat je zeker wél en wat je absoluut niét wilt doen. Wanneer je ambities veranderen tijdens een opdracht, horen we dat graag en zoeken we samen naar een nieuwe ideale opdracht.

Samen sterker op de IT-markt

Waarom kiezen voor ABC-Groep?

Toegang tot een breder netwerk: ABC-Groep heeft een groot netwerk van klanten en/of freelancers, waardoor je toegang hebt tot meer opdrachten dan je wellicht zelf zou kunnen vinden. We helpen bij het vinden van de juiste opdracht voor jouw vaardigheden en expertise.

Minder administratie: Als consultancybedrijf nemen we de meeste van je administratieve taken uit handen, zoals facturering, betalingen en contractbeheer.

Betalingen: ABC-Groep zal je helpen om het risico te beperken van wanbetaling of oplichting. We kunnen je ook helpen om je te verzekeren, sommige bedrijven eisen wel hoge bedragen bij schade en of nalatigheid.

Risicobeperking: We zijn ook de tussenpersoon die je zal helpen bij het oplossen van geschillen met klanten. Telkens trachten we indien gewenst je contractverlenging te bespreken met de klant en onderhandelen we of een contractverbetering aan de orde is.

Ondersteuning: ABC-Groep zal je ondersteuning bieden bij je werk, zoals het vinden van informatie, het beantwoorden van vragen of het oplossen van eventuele problemen. Indien gewenst kunnen we je ook helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden en expertise. Je kan deelnemen aan ABC-Groep activiteiten en technische sessies.

Waarom kiezen voor ABC-Groep?

Conclusie

 

  • Correcte en snelle betaling.
  • Niet meerdere contactpersonen, maar slechts één point of contact.
  • Geniet mee van het klantenportfolio van ABC-Groep.

Interesse?

Ben je klaar om je carrière als freelancer een boost te geven? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Dan kunnen we hopelijk snel samen lunchen en klinken op een samenwerking!

Gerelateerde oplossingen

Vragen over IT Freelancer samenwerking met ABC-Groep?
Contacteer Pascal.

Pascal Van Dessel