Audit Management Systeem

Om in regel te blijven met de vereisten van de FDA, ISO-normen of een andere regulering is het essentieel om regelmatig interne audits te doen. Mogelijk vragen ook je leveranciers of klanten om een audit te komen doen, of wil je dit bij je eigen klanten of leveranciers doen. Audits worden steeds complexer en zijn zeer tijdrovend. Het tijdperk waarin dit met Excel-sheets beheerd kon worden ligt achter ons. Ons Audit Management Systeem doet de opvolging van de volledige audit-levenscyclus voor jou.

Master Audit Plan

Het AMS vertrekt van een Master Audit Plan, waarin alle geplande interne en externe audits staan. Uiteraard kunnen er ook ad-hoc audits aan toegevoegd worden.

Master Audit Plan

Automatische opvolging

Het AMS werkt met vastgelegde werkstromen die een correct en stipt verloop verzekeren. Taken worden automatisch toegewezen en opgevolgd.

Automatische opvolging

Volledige audit-levenscyclus

Van de audit-planning en -voorbereiding tot het registreren, opvolgen, beheren en implementeren van bevindingen en aanbevelingen: audits kunnen van A tot Z in onze AMS-module beheerd worden.

Volledige audit-levenscyclus

Rapportering

De verzamelde gegevens worden in overzichtelijke rapporten samengevat. Op elk ogenblik kan de voortgang en andere informatie van audits, bevindingen en geplande acties geconsulteerd worden.

Rapportering

Gerelateerde oplossingen

Vragen over Audit Management Systeem?
Contacteer Sven.

Sven Deruyter